default_mobilelogo

Het bestuur van Stichting Gemeenschapshuis Berg en Dal bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en drie bestuursleden.
Een van de bestuursleden is de voorzitter van het dagelijks bestuur van de beheerscommissie.
Het dagelijks bestuur van de beheerscommissie bestaat uit vier personen; De voorzitter, de secretaris, de coördinator van de activiteitencommissie en de coördinator van de barcommissie.
De barcommissie bestaat uit vrijwilligers die regelmatig bardienst draaien.

Beheercommissie 2023

Voorzitter Ferdinand Pol   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Wiljan Kemperman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verhuur Jan Huybers   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barcommissie  Fred Arians   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch beheer Theo Loeffen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact persoon Tako de Roest   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
       

Stichting Bestuur 2023

Voorzitter Anne Houterman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Els Faassen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Wiljan Kemperman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Ferdinand Pol   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.